Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2007

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
Τα “νέα” 7 θαύματα του κόσμου.

Πλησιάζουν οι μέρες μέχρι να καθοριστούν τα νέα 7 θαύματα του κόσμου και η εν εξελίξει παγκόσμια ψηφοφορία, η οποία διεξάγεται πυρετωδώς μέσω του Internet, θέτει μέχρι στιγμής την Ακρόπολη στον κίνδυνο να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους . Το περίφημο ελληνικό μνημείο βρίσκεται μέχρι στιγμής στην όγδοη θέση, ανάμεσα σε 21 υποψηφιότητες κι αν δεν ψηφίσουμε όλοι με σκοπό να την ανεβάσουμε κατά μία θέση και να την εντάξουμε πάλι στα μνημεία τα οποία θα αποτελούν από τις 7/7/2007 (τότε θα ανακοινωθούν α αποτελέσματα στη Λισσαβώνα) τα νέα 7 θαύματα του κόσμου κινδυνεύουμε να μας φάει η μαρμάγκα της αδιαφορίας ακόμα μία φορά. Γι' αυτό οφείλουμε να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, για να διατηρήσουμε την Ακρόπολη μέσα σε αυτά. Η σειρά έως τώρα είναι:
Τα μέχρι στιγμής 7 θαύματα του κόσμου (θέσεις 1-7) :

Colosseum, Great Wall, Machu Picchu, Petra, Pyramids of Giza, Statues of Easter Island, Taj Mahal Middle

Στις επόμενες 7 θέσεις (8-14):

Acropolis
, Angkor, Chichen Itza , Eiffel Tower , Kremlin/ St. Basil, Stonehenge

Τελευταίες 7 θέσεις (15-21):

Alhambra, Haria Sofia ( η Αγιά Σοφιά στην Πόλη), Kiyomizu Temple, Neuschwanstein Castle, Statue of Liberty, Sydney Opera House, Timbuktu.

Υπάρχει «ελληνική σημαία» στο site για να δείτε τον τρόπο ψηφοφορίας στη γλώσσα μας και μετά την ψήφο θα ζητηθεί επιβεβαίωση, με γράμμα που θα σας στείλουν με e- mail.

Εμείς και όλοι οι μαθητές μας ψηφίζουμε δαγκωτό για την Ακρόπολη, στο site http://www.new7wonders.com/

ή σε έναν από τους διεθνείς τηλεφωνικούς αριθμούς +372 705 00 22, +372 541 117 38 , 4236639002 99.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: