Μέρος τρίτο και τελευταίο.



Συνέχεια & ολοκλήρωση του έργου.






Παράλληλα με τις εργασίες, γινόταν βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των φάσεων του έργου και ακολούθησε η επεξεργασία τους με τα λογισμικά της Adobe, Premiere & Photoshop Elements. Προστέθηκαν τίτλοι, μουσική επένδυση, εφέ ήχου, μεταβάσεων και video. Και σαν αποτέλεσμα είχαμε μια ταινία DVD auto-play με menu επιλογών και τέσσερα video PAL SVCD-MPEG2 (τρία των επιμέρους φάσεων: ΜΑΚΕΤΑ, ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ και ένα συνολικό). Σχεδιάσαμε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του CD, αφίσα και πρόσκληση για την παρουσίαση με το Photoshop Elements.
Η ομάδα ανάπτυξης των πολυμεσικών εφαρμογών χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ανάπτυξης Frontpage της Microsoft, Fireworks & Flash της Macromedia και Photoshop Elements δημιούργησε το δικτυακό τόπο με πρωτότυπο πολυμεσικό υλικό (εικόνες, animation) για την παρουσίαση της ιστορικής εξέλιξης της βιομηχανίας μουσικής παραγωγής στη διεύθυνση:
http://1tee-n-filad.att.sch.gr/techiv/



Τέλος διοργανώσαμε μια συναυλία στο σχολείο το Μάρτιο και πήραμε μέρος στην 1η Συνάντηση Σχολικών Μουσικών Συνόλων που διοργάνωσε η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας σε σχολικό συγκρότημα στον Ταύρο. Έγιναν δυο παρουσιάσεις στις 12/5/2005 στο αμφιθέατρο Ε.Κ.Φ.Ε του 3ου Ενιαίου Λυκείου Ν.Φιλαδέλφειας και παρουσίαση στην Έκθεση Νέων Ερευνητών, που διοργάνωσε το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη στις 3-5/12/05.

Σχόλια