Θερινό Πανεπιστήμιο 2010


Επιστημονική Εταιρεία: «Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης» (Ε.Δ.Α.Ε.)

19 Ιουλίου με 23 Ιουλίου 2010 θα πραγματοποιηθεί το 3o «Θερινό Πανεπιστήμιο» για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.


Πληροφορίες: Διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (Ε.Δ.Α.Ε.)

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού το μέα, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ελεύθερους επαγγελματίες, μέλη οργανώσεων και οργανισμών, κτλ. αλλά και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του σε θέματα καινοτόμου Εκπαιδευτικού Υλικού, έντυπου και ψηφιακού, καθώς και σε θέματα Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.


Πραγματοποιείται σε μια πευκόφυτη περιοχή δίπλα στη θάλασσα, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, στους χώρους του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αγωγής και Ευαισθητοποίησης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών >www.kpae.gr

Aξίζει να συμμετάσχετε αν ενδιαφέρεστε για:

· τη δημιουργία έντυπου και ψηφιακού υλικού

· την ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

· ένα αξιόλογο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με καθημερινές αποδράσεις στο ομορφότερο σημείο της Αττικής. Εκατοντάδες πεύκα και 4 διαφορετικές παραλίες βρίσκονται στους χώρους που θα διεξαχθεί το «Θερινό Πανεπιστήμιο».

Διεξάγεται καθημερινά 19-23 Ιουλίου τις πρωινές ώρες

Κόστος συμμετοχής: 150 € (Για τα μέλη του ΕΔΑΕ το κόστος συμμετοχής είναι 120 €)

(Περιλαμβάνονται: Φάκελος-υλικό, πιστοποιητικό παρακολούθησης, καφέδες/αναψυκτικά, δεξίωση, happening, ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλο το υλικό του Θερινού Πανεπιστημίου)


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Επικοινωνία: πρωί 10.00-12.00: 6947704944 (Τόνια Χαρτοφύλακα)
Απόγ. 18.00-20.00: 6947723139 (Γκέλη Μανούσου)


Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την αίτηση και στείλτε τη με e-mail: thartofylaka@expertones.gr και gellym@gmail.com